Zupa wiosenna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Makaron wstęgi | 50 | g |
| Masło | 1 | łyżka |
| Kalafior- różyczka | 1 | szklanka |
| Serek bieluch | 1 | szt |
| Brukselka | 0,5 | szklanki |
| Fasolka szparagowa | 1 | szklanka |
| Marchewka | 1 | szt |
| Woda | 2,5 | l |
| Żółtko | 1 | szt |
| Koperek, pęczek | 1 | szt |
| Natka pietruszki | 1 | szt |
| Pieprz ziołowy | 1 | łyżeczka |
| Sól | 1 | łyżeczka |
| Ziele angielskie | 5 | szt |
Opis
Jak nie masz zamrożonych warzyw, lub świeżych możesz użyć podobnej gotowej mieszanki ze sklepu.

