Zupa warzywna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 7 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Brokuły- różyczka | 5 | szt |
| Kalafior- różyczka | 5 | szt |
| Pieprz kolorowy | 5 | szt |
| Burak | 1 | szt |
| Fasolka szparagowa | 10 | szt |
| Koperek świeży | 1 | szt |
| Marchewka | 2,5 | szt |
| Pietruszka | 1 | szt |
| Woda | 2,5 | l |
| Filet z kurczaka | 1 | szt |
| Groszek zielony | 2 | łyżki |
| Kurkuma | 1 | łyżka |
| Liść laurowy | 2 | szt |
| Natka pietruszki | 1 | szt |
| Sos sojowy | 3 | łyżki |
| Ziele angielskie | 3 | szt |
Opis
Sos sojowy dodajemy tylko dzieciom starszym.

