Zupka rybna
Autor: Marta Hyla
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 kiszonego ogórka | 1 | szt |
| 1/2 selera | 1 | szt |
| 1 filet z dorsza | 1 | szt |
| 1 łyżeczka natki pietruszki | 1 | szt |
| 2 łyżki ryżu | 1 | szt |
| 3 różyczki brokuła | 1 | szt |
| Składniki na ciasto (około 35-40 sztuk): (2 i 1/2 szklanki mąki pszennej, 1 żółtko, niepełna łyżeczka soli, 1 - 1 i 1/4 szklanki gorącej wody, 1 łyżka masła lub oleju) | 1 | szt |
| 1 łyżka masła | 1 | szt |
| 1 marchewka | 1 | szt |
| Kawałek pora | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

