Rosołek z kaszą jaglaną i gotowanym mięsem
Autor: Anna Grabowska
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Marchew | 3 | szt |
| Pietruszka | 1 | szt |
| Seler | 0,5 | szt |
| Por | 1 | szt |
| Cebula | 1 | szt |
| Pierś z kurczaka podwójna | 1 | szt |
| Kasza jaglana | 1 | łyżka |
| Ziele angielskie kulka | 4 | szt |
| Liść laurowy liść | 4 | szt |
Opis
Zupa porcja dla rodziny.
Porcja dla dziecka: (Zupa: 190 ml, Warzywa z rosołu: 1 łyżka, Gotowana pierś: 2 łyżki)
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

