Cukierki a'la Białe Michałki
Autor: Katarzyna Maciejko-Zielinska
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 35 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 3/4szklanki mleka | 1 | szt |
| 1 szklanka zmielonych, niesolonych orzechów arachidowych (1/3 drobno posiekana) | 1 | szt |
| 100g pokruszonych herbatników | 1 | szt |
| 150 g białej czekolady | 1 | szt |
| 3 szklanki mleka w proszku | 1 | szt |
| 50g masła | 1 | szt |
| Biała polewa | 1 | szt |
| Kilka kropel aromatu arakowego | 1 | szt |
| Opakowanie cukru wanilinowego | 1 | szt |
| 1/3 szklanki cukru pudru | 1 | szt |

