Parfait owocowe z malinami i brzoskwiniami
Autor: Katarzyna Maciejko-Zielinska
Czas gotowania/pieczenia: brak czasu
Czas przygotowania: 8 godzin
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 opakowanie posypki z gorzkiej czekolady lub 50 g drobno posiekanej gorzkiej czekolady | 1 | szt | 
| 2 brzoskwinie świeże lub 4 połówki brzoskwiń z puszki | 1 | szt | 
| 270 g konfitur malinowych | 1 | szt | 
| 300 g malin | 1 | szt | 
| 5 łyżek soku z pomarańczy | 1 | szt | 
| 500 g śmietanki 36% | 1 | szt | 
| Serduszka z czekolady do dekoracji (u mnie wiórki z czekolady truskawkowej | 1 | szt | 
| 100 g cukru | 1 | szt | 
| 16 g cukru waniliowego | 1 | szt | 
| 4 żółtka | 1 | szt | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                