Naleśniki po japońsku
Autor: Kinga Gutowska
Czas gotowania/pieczenia: 15 minut
Czas przygotowania: 20 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 galaretki agrestowej | 1 | szt | 
| 1/2 galaretki brzoskwiniowej | 1 | szt | 
| 3 łyżeczki serka naturalnego | 1 | szt | 
| Konfitura wiśniowa | 1 | szt | 
| Łyżeczka cukru waniliowego | 1 | szt | 
| Olej do smażenia naleśników | 1 | szt | 
| Różowe cukrowe perełki | 1 | szt | 
| Szczypta zielonego barwnika | 1 | szt | 
| 1 jajko | 1 | szt | 
| 1 szklanka mleka | 1 | szt | 
| 1/2 szklanki mąki | 1 | szt | 
| 100 g twarogu | 1 | szt | 
| Szczypta soli | 1 | szt | 
Opis
Źródło: dziecijedza.com


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                