Pizza z pomidorami i fetą
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 35 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Masło | 1 | łyżka |
| Ser żółty radamer | 4 | szt |
| Drożdże świeże | 20 | g |
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 2 | łyżki |
| Pomidor duży | 1 | szt |
| Cebula | 1 | szt |
| Czosnek, ząbek | 2 | szt |
| Koperek świeży | 0,5 | szt |
| Zioła prowansalskie | 2 | łyżki |
| Ciepła woda | 0,5 | szklanki |
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki |
| Mąka pszenna | 1,5 | szklanka |
| Oregano suszone | 2 | łyżeczki |
| Pieczarka | 2 | szt |
| Ser feta | 2 | łyżki |
| Sól | 2 |

