Pizza Graham
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 45 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kiełbasa chuda ekologiczna | 50 | g |
| Seler naciowy- gałązka | 1 | szt |
| Ser topiony podlaski | 1 | szt |
| Bazylia świeża | 2 | łyżki |
| Cebula czerwona | 1 | szt |
| Cukier | 1 | łyżeczka |
| Drożdże | 20 | g |
| Mąka graham | 250 | g |
| Oliwki zielone | 0,5 | szklanki |
| Oregano świeże- listki | 2 | łyżki |
| Pomidory w puszcze bez skóry | 1 | szt |
| Ser żółty maasdamer | 100 | g |
| Bazylia suszona | 1 | |
| Cebula | 1 | szt |
| Oliwa z oliwek | 2 | łyżki |
| Ciepła woda | 0,5 | szklanki |
| Czosnek ząbek | 2 | szt |
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki |
| Mozzarella | 50 | g |
| Oregano suszone | 1 | |
| Papryka czerwona | 1 | szt |
| Papryka zielona | 1 | szt |
| Parmezan | 20 | g |
| Sól | 1 | łyżeczka |
| Tymianek | 1 |

