Kolorowa sałatka z ciecierzycą
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 jajko lub 60 g sera białego | 1 | szt |
| 1 łyżeczka ketchupu | 1 | szt |
| 1 łyżeczka musztardy, | 1 | szt |
| 1 łyżka jogurtu naturalnego | 1 | szt |
| 1 łyżka oliwy z oliwek, | 1 | szt |
| 1 łyżka ziół prowansalskich | 1 | szt |
| 1 mała cebulka | 1 | szt |
| 100 g ugotowanej ciecierzycy (lub konserwowej) | 1 | szt |
| 20 g pomidorów suszonych | 1 | szt |
| 30 g korniszonów | 1 | szt |
| 30 g kukurydzy konserwowej | 1 | szt |
| 50 g papryki czerwonej | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

