banner

Pasta rybna

Autor: Justyna Trojaczek

Czas gotowania/pieczenia: brak czasu

Czas przygotowania: 30 minut

Pasta rybna

Składniki

Nazwa Ilość
Cebula cukrowa 1,5 szt
Majonez 2 łyżki
Makrela wędzona 1 szt
Jajka 5 szt
Pieprz czarny 1 łyżeczka

Opis

Rybę wędzoną powinno spożywać się jedynie okazjonalnie.

Przygotowanie

    1. Obierz dokładnie rybę z ości
    2. Jajka ugotuj i schłodź
    3. Cebulę pokrój w drobną kosteczkę.
    4. Zmiel składniki w maszynce do mielenia mięsa, lub delikatnie w robocie.
    5. Przełóż pastę do miski i dodaj majonez i pieprz.
    6. Możesz dodać także pokrojony koperek czy natkę pietruszki. Smacznego

Kategorie

Pierwszy w Polsce kurs programowania dla dzieci, gdzie uczymy tworząc prawdziwe programy, a nie gry.
Sklep przepisy-dla-dzieci.pl
Pomysłowe prezenty dla dzieci. Sklep w Warszawie.