banner

Kanapka z pastą rybną i ogórkiem

Autor: Urszula Bieniek

Czas gotowania/pieczenia: brak czasu

Czas przygotowania: 5 minut

Kanapka z pastą rybną i ogórkiem

Składniki

Nazwa Ilość
Ogórek konserwowy 0,5 szt
Kakao 1 szklanka
Margaryna 1 łyżeczka
Pieczywo 1 szt
Ryba wędzona 2 łyżki
Koncentrat pomidorowy 0,5 łyżeczki
Pomarańcza 0,5 szt

Opis

Rybę wędzoną powinno spożywać się jedynie okazjonalnie.

Przygotowanie

    1. Pieczywo posmaruj margaryną i pastą rybną wędzoną (Rozdrobnij rybę dodaj drobno posiekany ogórek konserwowy oraz pół łyżeczki koncentratu pomidorowego).
    2. Podawaj z połówką pomarańczy oraz kakao.

Kategorie

Pierwszy w Polsce kurs programowania dla dzieci, gdzie uczymy tworząc prawdziwe programy, a nie gry.
Sklep przepisy-dla-dzieci.pl
Pomysłowe prezenty dla dzieci. Sklep w Warszawie.