Bezglutenowy domowy pasztet warzywno-mięsny, idealny do kanapek
Autor: Anna Baczyńska
Czas gotowania/pieczenia: 1 godzina
Czas przygotowania: 45 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 por | 1 | szt |
| 1 seler | 1 | szt |
| 100 g wątróbki drobiowej | 1 | szt |
| 2 duże cebule | 1 | szt |
| 250 g pieczarek | 1 | szt |
| 300 g karkówki | 1 | szt |
| 4 kuleczki ziela angielskiego | 1 | szt |
| 4 marchewki | 1 | szt |
| 400 g łopatki wieprzowej | 1 | szt |
| 5 liści laurowych | 1 | szt |
| 5 ząbków czosnku | 1 | szt |
| Sól, pieprz, majeranek | 1 | szt |
| 1 pietruszka | 1 | szt |
Opis
Składniki na długą keksówkę (12x40 cm).

