Zupa z ciecierzycą
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 mały seler | 1 | szt | 
| 100 g marchwi | 1 | szt | 
| 100 g ziemniaków | 1 | szt | 
| 2 małe cebule | 1 | szt | 
| 200 g ciecierzycy | 1 | szt | 
| 200 g kapusty włoskiej | 1 | szt | 
| 3 ząbki czosnku | 1 | szt | 
| Łyżka rozmarynu | 1 | szt | 
| 2 łyżki oleju | 1 | szt | 
| Sól do smaku | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                