Pizza z pomidorami i fetą
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 35 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Masło | 1 | łyżka | 
| Ser żółty radamer | 4 | szt | 
| Drożdże świeże | 20 | g | 
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 2 | łyżki | 
| Pomidor duży | 1 | szt | 
| Cebula | 1 | szt | 
| Czosnek, ząbek | 2 | szt | 
| Koperek świeży | 0,5 | szt | 
| Zioła prowansalskie | 2 | łyżki | 
| Ciepła woda | 0,5 | szklanki | 
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki | 
| Mąka pszenna | 1,5 | szklanka | 
| Oregano suszone | 2 | łyżeczki | 
| Pieczarka | 2 | szt | 
| Ser feta | 2 | łyżki | 
| Sól | 2 | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                