Pizza serowa
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 35 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Ser topiony śmietankowy | 1 | szt | 
| Cebula cukrowa | 1 | szt | 
| Drożdże świeże | 20 | g | 
| Ketchup | 2 | łyżki | 
| Mleko 3,2% | 0,25 | szklanki | 
| Rokpol | 2 | łyżki | 
| Ser żółty radamer | 2 | łyżki | 
| Ciepła woda | 0,25 | szklanki | 
| Mąka pszenna | 1,5 | szklanka | 
| Oregano suszone | 1 | łyżeczka | 
| Pieczarka | 2 | szt | 
| Ser feta | 2 | łyżki | 
| Sól | 1 | łyżeczka | 
Opis
Bardzo proste ciasto, które zawsze wychodzi. Najważniejsze to pamiętać, aby w kuchni było ciepło inaczej ciasto może gorzej wyrosnąć.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                