Pizza Graham
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 45 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kiełbasa chuda ekologiczna | 50 | g | 
| Seler naciowy- gałązka | 1 | szt | 
| Ser topiony podlaski | 1 | szt | 
| Bazylia świeża | 2 | łyżki | 
| Cebula czerwona | 1 | szt | 
| Cukier | 1 | łyżeczka | 
| Drożdże | 20 | g | 
| Mąka graham | 250 | g | 
| Oliwki zielone | 0,5 | szklanki | 
| Oregano świeże- listki | 2 | łyżki | 
| Pomidory w puszcze bez skóry | 1 | szt | 
| Ser żółty maasdamer | 100 | g | 
| Bazylia suszona | 1 | |
| Cebula | 1 | szt | 
| Oliwa z oliwek | 2 | łyżki | 
| Ciepła woda | 0,5 | szklanki | 
| Czosnek ząbek | 2 | szt | 
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżki | 
| Mozzarella | 50 | g | 
| Oregano suszone | 1 | |
| Papryka czerwona | 1 | szt | 
| Papryka zielona | 1 | szt | 
| Parmezan | 20 | g | 
| Sól | 1 | łyżeczka | 
| Tymianek | 1 | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                