Pasta z cieciorką
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 20 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 pęczku natki pietruszki | 1 | szt | 
| 1 ząbek czosnku, | 1 | szt | 
| 150 g ugotowanej cieciorki (lub cieciorki konserwowej) | 1 | szt | 
| 2 łyżki soku z cytryny | 1 | szt | 
| 20 g papryki czerwonej | 1 | szt | 
| 30-50 g sera żółtego | 1 | szt | 
| 50 g ziaren sezamu | 1 | szt | 
| Szczypta soli, szczypta papryki słodkiej | 1 | szt | 
| 1 mała cebulka | 1 | szt | 
| 2 łyżki oliwy z oliwek | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                