Opiekane warzywa
Autor: Katarzyna Maciejko-Zielinska
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Cebula czerwona | 2 | szt | 
| Papryka, pomarańczowa | 1 | szt | 
| Rozmaryn | 1 | łyżka | 
| Pomidor duży | 2 | szt | 
| Sól ziołowa | 1 | |
| Cukinia | 2 | szt | 
| Bakłażan | 1 | szt | 
| Czosnek ząbek | 4 | szt | 
| Olej do smażenia | 2 | łyżki | 
| Pieprz | 1 | 
Opis
Danie pożywne i bardzo zdrowe. Nadaje się także na grilla. Warzywa piec w folii aluminiowej.
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                