Kuskus z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 5 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Czerwona fasola z puszki | 4 | łyżki | 
| Jajko | 1 | szt | 
| Polędwiczka wieprzowa | 0,5 | szt | 
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 4 | łyżki | 
| Kuskus | 0,75 | szklanki | 
| Fasolka szparagowa | 0,5 | szklanki | 
| Oliwa z oliwek | 2 | łyżki | 
| Woda | 1 | szklanka | 
| Pieprz czarny | 1 | łyżeczka | 
| Sos sojowy | 3 | łyżki | 
Opis
W przepisie będzie szybciej jak użyjesz fasolki szparagowej mrożonej (ja taką używałam. Jak masz czas, możesz także ugotować fasolę czerwoną i dodać do przepisu zamiast tej z puszki.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                