Kanapeczki z „rudym” humusem
Autor: Sylwia Pacyna
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Chleb razowy - kromka | 1 | szt | 
| Ugotowane Cieciorka | 1 | szt | 
| Upieczona dynia | 1 | szt | 
| Oliwa | 1 | szt | 
| Szczypta soli | 1 | szt | 
| Ulubione warzywa, kiełki | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.
Przygotowanie
- 
                    
                    
                    - Ugotowaną cieciorkę zblenduj na gładką masę z upieczoną dynią i oliwą.
- Delikatnie dopraw.
- Na chleb nałóż hummus.
- Możesz wykonać wraz z dzieckiem uśmiechnięta buźkę, z papryki zróbcie usta, za oczka przyjmijcie plasterki pomidorków cherry, a z kiełek słonecznika wykonajcie bujną czuprynę.
 

 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                