Cannelloni z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 40 minut
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Cannelloni | 0,5 | szt | 
| Ser rokpol | 2 | łyżki | 
| Ser żółty włościański (lub inny z dużymi dziurami) | 5 | szt | 
| Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną | 0,5 | szt | 
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 3 | łyżki | 
| Pieprz czosnkowy | 1 | |
| Puszka pomidorów pellati | 1 | szt | 
| Czosnek, ząbek | 2 | szt | 
| Papryka słodka | 1 | łyżeczka | 
| Woda | 1 | szklanka | 
| Zioła prowansalskie | 1 | łyżka | 
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżeczki | 
| Kurkuma | 1 | łyżeczka | 
| Mięso mielone wieprzowe | 400 | g | 
| Oregano suszone | 1 | łyżeczka | 
| Rodzynki sułtanki | 10 | szt | 
| Ser feta | 2 | łyżki | 
Opis
Do wykonania można użyć innej mieszanki warzyw na patelnię. Wówczas doprawić nieco inaczej wedle gustu.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                