Barszcz ukraiński z fasolką szparagową
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: 45 minut
Czas przygotowania: 20 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Buraki - 50 g | 1 | szt | 
| Cukier - 1 g | 1 | szt | 
| Fasolka szparagowa - 10 g | 1 | szt | 
| Kalafior - 10 g | 1 | szt | 
| Koncentrat pomidorowy, 30% - 3g | 1 | szt | 
| Marchewka - 10 g | 1 | szt | 
| Mąka pszenna - 4 g | 1 | szt | 
| Pietruszka - 3 g | 1 | szt | 
| Pietruszka, natka - 1g | 1 | szt | 
| Por - 3 g | 1 | szt | 
| Przyprawy do smaku | 1 | szt | 
| Śmietanka, 9 % tł. - 5 g | 1 | szt | 
| Woda lub bulion - 90 ml | 1 | szt | 
| Ziemniaki - 10 g | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                