Rybka w sosie jabłkowym
Autor: Marta Hyla
Czas gotowania/pieczenia: 45 minut
Czas przygotowania: 20 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 żółtka jaja | 1 | szt | 
| Bulion warzywny 1/4 szklanki | 1 | szt | 
| Cukier 1/2 łyżeczki | 1 | szt | 
| Filet z ryby (np. z soli) | 1 | szt | 
| Jabłko winne 1 sztuka | 1 | szt | 
| Mąka pszenna 1 łyżeczka | 1 | szt | 
| Śmietana 1 łyżka | 1 | szt | 
| Masło 1 łyżka | 1 | szt | 
| Sok z cytryny | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                