Muffinki z jagodami i białą czekoladą
Autor: Katarzyna Maciejko-Zielinska
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 szklanka mąki pszennej | 1 | szt | 
| 1/3 szklanki cukru pudru | 1 | szt | 
| 100 ml mleka | 1 | szt | 
| 50 g masła, roztopionego | 1 | szt | 
| 80 g białej czekolady, posiekanej | 1 | szt | 
| 80 g jagód | 1 | szt | 
| 1 jajko | 1 | szt | 
| 1 łyżeczka proszku do pieczenia | 1 | szt | 
| Szczypta soli | 1 | szt | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                