Kotleciki rybne z soli
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Jajko | 2 | szt | 
| Sola kostka | 4 | szt | 
| Bułka tarta do obtoczenia | 1 | szt | 
| Oregano świeże- listki | 1 | łyżka | 
| Pieprz czosnkowy | 1 | |
| Serek naturalny Bieluch | 1 | szt | 
| Kukurydza | 200 | g | 
| Bułka tarta | 5 | łyżek | 
| Olej do smażenia | 1 | szt | 
| Sos sojowy | 1 | łyżka | 
| Sól | 1 | |
| Szczypiorek | 1 | szt | 
Opis
Możesz użyć także kostek rybnych z mintaja.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                