Kaszka orkiszowa z jogurtem i jabłkiem
Autor: Anna Grabowska
Czas gotowania/pieczenia: 5 minut
Czas przygotowania: 5 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kasza orkiszowa | 3 | łyżki | 
| Jabłko | 50 | g | 
| Jogurt naturalny | 2 | łyżki | 
| Cynamon | 1 | szt | 
| Mleko lub woda | 0,5 | szklanki | 
Opis
Przykładowy przepis z naszego Menu: Menu dla Dzieci na 30 dni. Zobacz.
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.
Przygotowanie
- 
                    
                    
                    - Zagotuj mleko lub wodę.
- Dodaj kaszkę.
- Gotuj do zgęstnienia.
- Wymieszaj z jogurtem.
- Jabłko zetrzyj na tarce, dodaj do kaszki.
- Połącz całość z cynamonem.
 

 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                