Zupa warzywna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 7 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Brokuły- różyczka | 5 | szt | 
| Kalafior- różyczka | 5 | szt | 
| Pieprz kolorowy | 5 | szt | 
| Burak | 1 | szt | 
| Fasolka szparagowa | 10 | szt | 
| Koperek świeży | 1 | szt | 
| Marchewka | 2,5 | szt | 
| Pietruszka | 1 | szt | 
| Woda | 2,5 | l | 
| Filet z kurczaka | 1 | szt | 
| Groszek zielony | 2 | łyżki | 
| Kurkuma | 1 | łyżka | 
| Liść laurowy | 2 | szt | 
| Natka pietruszki | 1 | szt | 
| Sos sojowy | 3 | łyżki | 
| Ziele angielskie | 3 | szt | 
Opis
Sos sojowy dodajemy tylko dzieciom starszym.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                