Zupa ogórkowa
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Jogurt śmietankowy Campina | 1 | szklanka | 
| Kapusta pekińska- liść | 1 | szt | 
| Koperek świeży | 1 | szt | 
| Marchew | 2 | szt | 
| Ogórek kiszony | 4 | szt | 
| Pietruszka | 1 | szt | 
| Por | 0,5 | szt | 
| Woda | 4 | szklanki | 
| Ziemniak | 3 | szt | 
| Żółtko | 1 | szt | 
| Filet z kurczaka | 1 | szt | 
| Liść laurowy | 1 | szt | 
| Natka pietruszki | 1 | szt | 
| Pieprz czarny | 1 | |
| Sos sojowy | 2 | łyżki | 
| Ziele angielskie | 1 | szt | 
Opis
Starszym dzieciom możesz przyprawić także bulionem ekologicznym.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                