Barszczyk czerwony
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Bulion ekologiczny | 1 | łyżeczka | 
| Jogurt śmietankowy Campina | 2 | łyżki | 
| Burak | 0,5 | kg | 
| Koperek świeży | 1 | szt | 
| Marchew | 1 | szt | 
| Pietruszka | 1 | szt | 
| Woda | 2 | l | 
| Ziemniak | 2 | szt | 
| Filet z kurczaka | 1 | szt | 
| Koncentrat pomidorowy | 1 | łyżka | 
| Liść laurowy | 2 | szt | 
| Pieprz czarny | 1 | |
| Sos sojowy | 2 | łyżki | 
| Ziele angielskie | 2 | szt | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                