Zupa wiosenna
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Makaron wstęgi | 50 | g | 
| Masło | 1 | łyżka | 
| Kalafior- różyczka | 1 | szklanka | 
| Serek bieluch | 1 | szt | 
| Brukselka | 0,5 | szklanki | 
| Fasolka szparagowa | 1 | szklanka | 
| Marchewka | 1 | szt | 
| Woda | 2,5 | l | 
| Żółtko | 1 | szt | 
| Koperek, pęczek | 1 | szt | 
| Natka pietruszki | 1 | szt | 
| Pieprz ziołowy | 1 | łyżeczka | 
| Sól | 1 | łyżeczka | 
| Ziele angielskie | 5 | szt | 
Opis
Jak nie masz zamrożonych warzyw, lub świeżych możesz użyć podobnej gotowej mieszanki ze sklepu.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                