Rosół z kurczaka i wołowiny
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kapusta pekińska- liść | 2 | szt | 
| Makaron rosołowy | 50 | g | 
| Seler - mały kawałek | 1 | szt | 
| Udziec z kurczaka | 20 | g | 
| Marchew | 2 | szt | 
| Pietruszka | 1 | szt | 
| Por | 0,5 | szt | 
| Wołowina | 20 | g | 
| Liść laurowy | 1 | szt | 
| Natka pietruszki | 0,5 | szt | 
| Pieprz czarny | 4 | szt | 
| Ziele angielskie | 3 | szt | 
Opis
10g mięsa= łyżeczka drobno pokrojonego mięska.
Od 1,5 roku możesz rosół dodatkowo przyprawić sosem sojowym lub kostką rosołową ekologiczną.
W przypadku alergii na jajko użyj makaronu bez dodatku jajek.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                