Wiosenne gołąbki
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 40 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Jajko | 2 | szt |
| Jogurt campina śmietankowy | 1 | szklanka |
| Kapusta biała młoda | 1 | szt |
| Kostka rosołowa ekologiczna | 0,5 | szt |
| Masło | 1 | łyżka |
| Ryż parboiled | 70 | g |
| Bazylia świeża - listki | 6 | szt |
| Szczypiorek suszony | 1 | |
| Czosnek, ząbek | 2 | szt |
| Koperek świeży | 1 | szt |
| Majeranek | 1 | |
| Kminek mielony | 1 | |
| Koncentrat pomidorowy | 2,5 | łyżki |
| Liść laurowy | 2 | szt |
| Mięso mielone wołowe | 250 | g |
| Natka pietruszki | 1 | szt |
| Pieprz czarny | 1 | |
| Sól | 1 | |
| Ziele angielskie | 3 | szt |

