Wielkanocne koszyczki
Autor: Kinga Gutowska
Czas gotowania/pieczenia: 20 minut
Czas przygotowania: 40 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1,5 szklanka mąki tortowej | 1 | szt |
| 1/2 oscypka | 1 | szt |
| 1/3 świeżego ogórka | 1 | szt |
| 100g szynki wędzonej | 1 | szt |
| 2 laski cienkiego kabanosa | 1 | szt |
| 3 łyżki kaparów (ok. 36 szt.) | 1 | szt |
| 3 łyżki koncentratu pomidorowego | 1 | szt |
| 50g drożdży świeżych | 1 | szt |
| Bazylia, oregano, sól, pieprz czosnkowy, cukier | 1 | szt |
| 1 łyżka oliwy z oliwek | 1 | szt |
| 1/2 szklanki mleka | 1 | szt |
Opis
Źródło: dziecijedza.com

