Sałatka wiosenna
Autor: Edyta Kuzara
Czas gotowania/pieczenia: brak czasu
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 ogórka szklarniowego | 1 | szt |
| 1 łyżka nasion słonecznika | 1 | szt |
| 1 mała papryka czerwona, | 1 | szt |
| 1-2 łyżki oliwy z oliwek | 1 | szt |
| 2 łyżki jogurtu naturalnego | 1 | szt |
| 2 łyżki kukurydzy konserwowej | 1 | szt |
| 4-5 rzodkiewek | 1 | szt |
| Kilka liści sałaty lodowej (nie konieczne) | 1 | szt |
| Przyprawy do smaku (np. zioła prowansalskie) | 1 | szt |
| Ser mozarella | 1 | szt |
| 1 jajko | 1 | szt |
| 1 mała cebula | 1 | szt |
| 2 pomidory | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

