Sałatka wielkanocna
Autor: Marzena Gontarz
Czas gotowania/pieczenia: 7 minut
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 pęczka szczypiorku | 1 | szt |
| 1 czubata łyżka majonezu | 1 | szt |
| 1 duży ząbek czosnku | 1 | szt |
| 1 garść rukoli | 1 | szt |
| 1 garść rzeżuchy | 1 | szt |
| 1 ogórek- około 20 dag | 1 | szt |
| 10 dag mieszanki kiełków na patelnię | 1 | szt |
| 15 dag mrożonego szpinaku | 1 | szt |
| 2 garście mixu sałat | 1 | szt |
| 2-3 rzodkiewki | 1 | szt |
| 3 duże różyczki brokułów | 1 | szt |
| 4 czubate łyżki jogurtu naturalnego | 1 | szt |
| Sól, pieprz | 1 | szt |
| 6 jajek | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

