Zapiekanka warzywna z kuskusem
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 15 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Jajko | 1 | szt | 
| Czerwona fasola z puszki | 4 | łyżki | 
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 5 | łyżek | 
| Kuskus | 0,75 | szklanki | 
| Ser żółty maasdamer | 50 | g | 
| Fasolka szparagowa | 0,5 | szklanki | 
| Woda | 1 | szklanka | 
| Sos sojowy | 2 | łyżki | 
Opis
W przepisie używałam fasolki szparagowej mrożonej, jak jest sezon lepiej użyć świeżej. Podobnie z kukurydzą, czy fasolką czerwoną - będzie wtedy zdrowiej jednak wydłuży znacznie czas przygotowania.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                