Risotto z Warzywami
Autor: Alicja Hojda
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1 mała kalarepka | 1 | szt | 
| 2 łodygi selera naciowego | 1 | szt | 
| 2,5 – 3 szklanki wywaru warzywnego (solonego) | 1 | szt | 
| 4 łyżki oliwy z oliwek | 1 | szt | 
| 6 młodych marchewek | 1 | szt | 
| Liście bazylii | 1 | szt | 
| Szklanka pokrojonej w kostkę cukinii | 1 | szt | 
| Garść liści szpinaku | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                