Nadziewane pomidory
Autor: Sylwia Durzyńska
Czas przygotowania: 7 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Pomidory | 400 | g | 
| Ser twarogowy | 150 | g | 
| Rzodkiewka | 50 | g | 
| Szczypiorek | 50 | g | 
| Jogurt naturalny | 50 | g | 
| Opcjonalnie: przyprawy do smaku | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.
Przygotowanie
- 
                    
                    
                    - Odciąć górną część pomidora, miąższ wydrążyć i rozgnieść widelcem.
- Ser twarogowy wymieszać z rzodkiewką, szczypiorem, miąższem pomidora i jogurtem.
- Pomidory napełnić farszem.
 

 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                