Kotleciki jajeczno-warzywne
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 25 minut
Czas przygotowania: 10 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Jajko | 2 | szt | 
| Bułka tarta do obtoczenia | 1 | szt | 
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 200 | g | 
| Pieprz czosnkowy | 1 | |
| Ser żółty maasdamer | 40 | g | 
| Ziemniaki ugotowane | 40 | g | 
| Bułka tarta | 4 | łyżki | 
| Groszek zielony | 200 | g | 
| Olej do smażenia | 1 | szt | 
| Pieprz czarny | 1 | |
| Sos sojowy | 1 | łyżka | 
| Szczypiorek | 0,5 | szt | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                