Grillowane warzywa
Autor: Żaneta Michalak
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 5 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Cukinia | 1 | szt | 
| Pomidor | 1 | szt | 
| Papryka | 0,5 | szt | 
| Wybrane inne warzywa | 1 | szt | 
| Oliwa z oliwek | 1 | szt | 
| Zioła (świeże lub suszone): tymianek, rozmaryn, majeranek, | 1 | szt | 
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.
Przygotowanie
- 
                    
                    
                    - Warzywa bez obierania ze skóry pokrój w paski lub półtalarki.
- Oprósz szczyptą ziół, pieprzu, skrop oliwą i wyłóż na tacce do pieczenia lub zawiń w folię do pieczenia.
- Piecz około 10 minut.
 

 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                