Dynia Zapiekana z Ryżem
Autor: Alicja Hojda-Dumania
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Bułka tarta: 1 łyżka | 1 | szt |
| Cukier: 1 łyżeczka | 1 | szt |
| Dynia: 1 mała (ok. 800 g) | 1 | szt |
| Napój sojowy do gotowania: 2 szklanki | 1 | szt |
| Natka pietruszki posiekana: 1 łyżka | 1 | szt |
| Olej rzepakowy: 2,5 łyżki | 1 | szt |
| Ryż brązowy: 2/3 szklanki | 1 | szt |
| Sól, pieprz, gałka muszkatołowa | 1 | szt |
Opis
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

