Cannelloni z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 40 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Cannelloni | 0,5 | szt |
| Ser rokpol | 2 | łyżki |
| Ser żółty włościański (lub inny z dużymi dziurami) | 5 | szt |
| Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną | 0,5 | szt |
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 3 | łyżki |
| Pieprz czosnkowy | 1 | |
| Puszka pomidorów pellati | 1 | szt |
| Czosnek, ząbek | 2 | szt |
| Papryka słodka | 1 | łyżeczka |
| Woda | 1 | szklanka |
| Zioła prowansalskie | 1 | łyżka |
| Koncentrat pomidorowy | 2 | łyżeczki |
| Kurkuma | 1 | łyżeczka |
| Mięso mielone wieprzowe | 400 | g |
| Oregano suszone | 1 | łyżeczka |
| Rodzynki sułtanki | 10 | szt |
| Ser feta | 2 | łyżki |
Opis
Do wykonania można użyć innej mieszanki warzyw na patelnię. Wówczas doprawić nieco inaczej wedle gustu.

