Pasztet ze schabu
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 1 godzina
Czas przygotowania: 15 minut
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kolendra mielona | 1 | łyżeczka | 
| Masło | 1 | łyżka | 
| Schab bez kości | 1 | kg | 
| Szczypiorek suszony | 1 | łyżeczka | 
| Cebula | 1 | szt | 
| Czosnek, ząbek | 2 | szt | 
| Koperek suszony | 1 | łyżeczka | 
| Marchewka | 2 | szt | 
| Oliwa z oliwek | 2 | łyżki | 
| Pietruszka | 2 | szt | 
| Por | 1 | szt | 
| Majeranek | 2 | łyżki | 
| Bułka tarta | 4 | łyżki | 
| Jajka | 3 | szt | 
| Natka pietruszki | 1 | łyżeczka | 
| Pieprz czarny | 1 | łyżeczka | 
| Sos sojowy | 3 | łyżki | 
Opis
Idealnie nadaje się do kanapek. Kolejny sposób na przemycenie warzyw do diety dziecka.


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                