Batoniki musli
Autor: Katarzyna Maciejko-Zielinska
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 10 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| 1/2 małego słoika konfitury morelowej (ja dodałam 120 g konfitury) | 1 | szt |
| 1 puszka skondensowanego słodzonego mleka | 1 | szt |
| 100 g dowolnych orzechów lub migdałów (u mnie migdały) | 1 | szt |
| 100 g miodu | 1 | szt |
| 100 g pestek słonecznika | 1 | szt |
| 400 g mieszanych suszonych owoców (u mnie morele, śliwki, rodzynki i wiśnie) | 1 | szt |
| 600 g płatków owsianych | 1 | szt |
| Duża szczypta soli | 1 | szt |
Opis
Źródło: slodkiefantazje.pl

