Babcina zupa pomidorowa z ryżem
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 35 minut
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Kostka warzywna ekologiczna | 1 | szt |
| Pomidory w puszcze mutti | 1 | szt |
| Brokuły- różyczka | 5 | szt |
| Jogurt śmietankowy Campina | 1 | szklanka |
| Kalafior- różyczka | 5 | szt |
| Ryż parboiled | 100 | g |
| Koperek świeży | 1 | szt |
| Marchewka | 2 | szt |
| Pierś z kurczaka | 1 | szt |
| Pietruszka | 1 | szt |
| Por | 0,5 | szt |
| Żółtko | 1 | szt |
| Natka pietruszki | 1 | szt |
| Pieprz czarny | 1 | |
| Sos sojowy | 2 | łyżki |

