Pulpety gotowane na parze z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 30 minut
Czas przygotowania: 15 minut
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Grahamka | 0,5 | szt | 
| Jajko | 1 | szt | 
| Masło | 1 | łyżka | 
| Jogurt naturalny | 2 | łyżki | 
| Kleik ryżowy | 1 | łyżka | 
| Koperek świeży | 0,5 | szt | 
| Marchew | 1 | szt | 
| Por | 0,5 | szt | 
| Woda | 0,5 | szklanki | 
| Wołowina | 250 | g | 
| Czosnek ząbek | 1 | szt | 
| Natka pietruszki | 0,5 | szt | 
Opis
Wodę uzupełniamy, w trakcie gotowania. (Jak jest za mało.)
Kierujemy się zasadą im mniej wody używamy do gotowania tym lepiej.
Nie gotujemy na dużym ogniu.
Zdjęcie ze strony internetowej Pixabay.

