Pasztet z cieciorki
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 55 minut
Czas przygotowania: 14 godzin
 
            Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Słonecznik ziarno | 4 | łyżki | 
| Sól czosnkowa | 1 | łyżeczka | 
| Cebula cukrowa | 2 | szt | 
| Dynia pestki | 4 | łyżki | 
| Siemię lniane | 0,5 | szklanki | 
| Marchew | 1 | szt | 
| Oliwa z oliwek | 6 | łyżek | 
| Papryka słodka | 1 | łyżeczka | 
| Zioła prowansalskie | 3 | łyżki | 
| Bułka tarta | 3 | łyżki | 
| Ciecierzyca | 500 | g | 
| Jajka | 2 | szt | 
| Oregano suszone | 1 | łyżka | 
| Orzechy włoskie | 40 | |
| Pieprz czarny | 1 | łyżeczka | 
| Sos sojowy | 3 | łyżki | 
| Tymianek | 1 | łyżka | 


 
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                