Kuskus z warzywami
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki
| Nazwa | Ilość | |
|---|---|---|
| Czerwona fasola z puszki | 4 | łyżki |
| Jajko | 1 | szt |
| Polędwiczka wieprzowa | 0,5 | szt |
| Kukurydza konserwowa Bonduelle | 4 | łyżki |
| Kuskus | 0,75 | szklanki |
| Fasolka szparagowa | 0,5 | szklanki |
| Oliwa z oliwek | 2 | łyżki |
| Woda | 1 | szklanka |
| Pieprz czarny | 1 | łyżeczka |
| Sos sojowy | 3 | łyżki |
Opis
W przepisie będzie szybciej jak użyjesz fasolki szparagowej mrożonej (ja taką używałam. Jak masz czas, możesz także ugotować fasolę czerwoną i dodać do przepisu zamiast tej z puszki.

