Naleśniki warzywne
Autor: Justyna Trojaczek
Czas gotowania/pieczenia: 10 minut
Czas przygotowania: 20 minut
Składniki
Nazwa | Ilość | |
---|---|---|
Czosnek staropolski | 1 | łyżeczka |
Fasola czarna konserwowa | 1 | szt |
Kukurydza konserwowa Bonduelle | 0,5 | szt |
Mąka graham | 3,5 | łyżki |
Papryka slodka | 1 | łyżeczka |
Pomidory w puszcze bez skóry | 1 | szt |
Ser żółty maasdamer | 50 | g |
Warzywa na patelnię z bazylią i tymiankiem | 0,5 | szt |
Mleko 3,2% | 250 | ml |
Cebula | 1 | szt |
Oliwa z oliwek | 1 | łyżka |
Zioła prowansalskie | 2 | łyżeczki |
Czosnek ząbek | 2 | szt |
Jajka | 3 | szt |
Koncentrat pomidorowy | 4 | łyżki |
Mięso mielone wieprzowe | 250 | g |
Ser feta | 100 | g |
Sos sojowy | 2 | łyżki |
Sól | 1 |